Privacy Policy

Verkeersborden.nu informeert u graag over de wijze waarop en de doelen waarvoor zij uw gegevens verwerkt. .

Algemeen

In dit privacy statement geeft Verkeersborden.nu informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Verkeersborden.nu. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywet stelt. Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de websites van www.verkeersborden.nu

Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die door Verkeersborden.nu worden verwerkt zijn (a) persoonsgegevens die u via de websites van Verkeersborden.nu, e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect heeft doorgegeven, (b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of uw gebruik van de websites van Verkeersborden.nu, apps of daarmee vergelijkbare toepassingen.Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP adres, surfgedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website. .

Gebruik van persoonsgegevens

Verkeersborden.nu gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven: het aanbieden van relevantie advertenties aan de gebruikers op de website. .

Cookies

De websites van Verkeersborden.nu maakt gebruik van zogenaamde functionele en analytische ‘cookies’. Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die bij bezoek aan een website op uw computer, tablet of smartphone worden opgeslagen. De analytische cookies worden gebruikt om statistieken bij te houden over het gebruik van onze website. Verkeersborden.nu gebruikt hiervoor Google Analytics. Verkeersborden.nu heeft Google Analytics cookies ‘privacy vriendelijk’ ingesteld, in lijn met de handleiding hierover van de Autoriteit Persoonsgegevens. .

Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens / Klachten

Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit Privacy statement kan de betrokkene ons bereiken via info@verkeersborden.nu.

Bewaartermijn

Verkeersborden.nu bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Contact met ons kan je opnemen via info @ verkeersborden.nu